Putem incepe

Azi a sosit. E extraordinara. Se numeste Bounty si nu e deloc un baton ce ciocolata cu nuca de cocos. E o corabie celebra din 1780. Am sa spun mai multe despre ea mai tarziu.





Probabil ca putini oameni sunt familiari cu "modelismul". Multi dintre cei trecuti de 30 de ani isi aduc aminte de Casa Pionierilor si faimoasele cercuri de modelism. Multi au trecut pe acolo. Unii au ramas cu imaginea a ceea ce lucrau in atelierele de modelism si ar dori sa redescopere acea lume sau sa o regaseasca in preocuparile celor care sunt acum la varsta copilariei. Desigur, in anii '80 erau foarte putine optiuni. Astazi sunt mult mai multe si nu stii ce sa alegi. De obicei te indrepti spre ceea ce este facil si de cele mai multe ori ieftin.





Bounty e o corabie celebra. Pachetul pe care l-am primit eu azi e doar un kit pentru constructia acestui model. Contine materialele necesare pentru constructie si planurile modelului. La un nivel incredibil de detaliat.

Urmatorul pas?
O vizita la un magazin de bricolaj.

Comentarii

Camil Stoenescu a spus…
revolta de pe Bounty ;)
Anonim a spus…
Buna ziua. Ma pasioneaza de ceva timp si pe mine acest hobby. De unde pot procura acete chituri? Astept un raspuns pe costeadaniel2003@yahoo.com
Va multumesc anticipat.

Postări populare de pe acest blog

Vrei sa incepi cu HMS Victory?