Care este diferenta intre un kit de corabie si proiectul DeAgostini

Desigur, DeAgostini a trezit interesul pentru un hobby aproape uitat de noi, dar intr-o abordare destul de superficiala si comerciala.

... iar kiturile existente pe piata acum par destul de scumpe. Si toata lumea se intreaba ce e inauntru? Care e diferenta?

... diferenta majora intre DeAgostini si un kit adevarat este tocmai materialul folosit. Nici un detaliu nu e trecut cu vederea de un constructor veritabil: un kit veritabil are baghete din zeci de esente de lemn nobil cu zeci de culori si proprietati si nici o pensula pentru vopsit :) De ce? pentru ca nu e nevoie de pensula ... sunt detalii ale navei care necesita fiecare un alt tip de lemn si nu necesita vopsire. E un veritabil "Ferrari" al modelismului. Si nu am spus-o eu ci o doamna italianca, reprezentanta unui fabricant cunoscut de kituri in timpul targului de la Nurnberg de anul trecut.

... si cine a finalizat o corabie complexa de lemn stie ca asa este :P

Dar mai sunt si alte diferente mari in afara de lemnul nobil: placarea dubla a corpului navei, decoratiunile folosite, planurile folosite in constructie ...

Comentarii

Anonim a spus…
ai fct o corabie singur?
Anonim a spus…
Corect ce spui tu acolo, dar lucrul cel mai important l-ai spus in prima propozitie. Nici eu nu ma asteptam sa vad atata interes pentru hobby-ul asta. Culmea, oamenii nu se apuca acum de modelism ci isi aduc aminte cum, candva, lipeau si ei barcute de plastic sau lemn.
Unknown a spus…
Ma scuzati, de aceasta intrebare, dar unde as putea cumpara in rep. Moldova aceste kituri?

Postări populare de pe acest blog

Vrei sa incepi cu HMS Victory?